diumenge, 10 de maig del 2015

Pancakes de multicereals i pera

Dificultat: fàcil
Temps: 20 minuts

<<< Els pancakes o tortetes de cereals molt populars als Estats Units, és una ràpida manera d'esmorzar de forma nutritiva. No cal dir, que de la recepta tradicional només he conservat la forma i la cocció ;) >>> 


Ingredients
  • 50 ml de beguda de civada
  • 2 cullerades de farina de fajol (o d'espelta, de sègol....es pot anar variant)
  • 3 cullerades de flocs (jo els mesclo en un pot tot junts, civada, ordi i sègol i així ja els tinc preparats)
  • una pera conference madura o qualsevol altra fruita (com endolcidor natural)
*1 ou (opcional) en aquesta recepta no hi ha.

Preparació 
  1. Posem la beguda de civada en un pot alt. 
  2. Afegim la farina i els flocs. A continuació afegim la pera madura a trossos i sense el cor, la part central.
  3. Amb una batedora ho triturem tot.
  4. En una paella o planxa estenem amb un paper una mica d'oli 
  5. Escalfem la paella i estenem una mica de massa en forma arrodonida a foc mig. Aquest és el punt més delicat, ja que a foc alt es poden cremar i es poden enganxar. Cal trobar-li el punt de cocció.
  6. Per acompanyar-les es poden untar amb qualsevol paté, melmelada o soles també estan boníssimes
*Els pancakes tradicionals porten molt sucre i mantega, nosaltres no els hi posem. Un altre ingredient tradicional és l'ou, jo en aquesta recepta no li he posat però també hi ha l'opció. Si es posa ou, és més fàcil de coure sense que se'ns enganxi la massa a la paella, així que per començar a fer-les és més fàcil.
{VV}= vegetarians i vegans {SO}= sense ou
 <<< >>>  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari!