- 50 ml de beguda de civada
- 2 cullerades de farina de fajol (o d'espelta, de sègol....es pot anar variant)
- 3 cullerades de flocs (jo els mesclo en un pot tot junts, civada, ordi i sègol i així ja els tinc preparats)
- una pera conference madura o qualsevol altra fruita (com endolcidor natural)
*1 ou (opcional) en aquesta recepta no hi ha.
Preparació
- Posem la beguda de civada en un pot alt.
- Afegim la farina i els flocs. A continuació afegim la pera madura a trossos i sense el cor, la part central.
- Amb una batedora ho triturem tot.
- En una paella o planxa estenem amb un paper una mica d'oli
- Escalfem la paella i estenem una mica de massa en forma arrodonida a foc mig. Aquest és el punt més delicat, ja que a foc alt es poden cremar i es poden enganxar. Cal trobar-li el punt de cocció.
- Per acompanyar-les es poden untar amb qualsevol paté, melmelada o soles també estan boníssimes
<<< >>>
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Deixa el teu comentari!