dilluns, 22 de juny del 2015

Espaguetis crudivegans al pesto

Dificultat: molt fàcil i ràpid
Temps: 15 minuts

<<< Els espaguetis crudivegans, és una bona forma de menjar verdures crues i refrescants. Ràpid de fer i aprofitem tots els nutrients!>>> 


Ingredients (per a 2 persones)
  • 2 carabassons
  • 2 pastanagues
  • un grapat de fulles d'alfàbrega
  • uns pocs pinyons (o pipes de gira-sol, opció més económica)
  • oli d'oliva
  • 1 dent d'all i sal
  • opció vegana (sense formatge parmesà)
Preparació 
  1. Rentem els carabassons i les pastanagues. 
  2. Mitjançant un pelador, en el meu cas és l'Spirelli, és tallen les verdures en forma d'espagueti. és molt pràctic i fàcil d'utilitzar.
  3. Per fer el pesto, agafem un pot alt i hi posem les fulles d'alfàbrega, l'oli, els pinyons, l'all, i un pessic de sal. Ho triturem tot fins aconseguir una mescla homogènia i densa.
  4. Servim els espaguetis en un bol i els acompanyem del pesto.

 {VV}= vegetarians i vegans {CV}= crudivegana ou {SG}= sense gluten
 <<< >>>  

2 comentaris:

  1. On l'has comparat aquest pelador tan "fashion"!!! Jo també en vull un! ;p

    Me moro de ganes de fer-los ;)
    Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per Amazon! és un l'Spirelli! l'estem aprofitant molt! :)

      Elimina

Deixa el teu comentari!